Πολιτική Επιστροφών / Ακυρώσεων

Ακυρώσεις Παραγγελιών

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2103247525. Παραγγελίες που μένουν σε εκκρεμότητα λόγω ελλιπούς επικοινωνίας, λανθασμένων στοιχείων, έλλειψης διαθεσιμότητας ή μη πληρωμής του απαραίτητου ποσού,  στο πέρας των 5 ημερολογιακών ημερών ακυρώνονται αυτόματα. Επίσης, η εταιρεία μας μπορεί να ακυρώσει μετά το πέρας 5 ημερολογιακών ημερών, μια παραγγελία εάν δεν γίνει έγκυρη πληρωμή από τον Πελάτη.

Επιστροφές Προϊόντων

Οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων γίνεται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στο 2103247525. Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από το σχετικό αποδεικτικό συναλλαγής (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή Τιμολόγιο – Δελτίο Αποστολής). Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν.

Η επιστροφή πραγματοποιείται υπ’ ευθύνη του Πελάτη. Για την επιστροφή των προϊόντων, εκτός από την περίπτωση που ευθύνεται ο μεταφορέας, ο αγοραστής επιβαρύνετε με το κόστος των μεταφορικών παράδοσης και επιστροφής.

Οι επιστροφές χρημάτων των προϊόντων που έχουν επιστραφεί γίνονται αφού η Εταιρία έχει παραλάβει το προιόν και ελέγξει την κατάστασή του και μέσα στο πρώτο 10ήμερο από την ημερομηνία ολοκλήρωσης της επιστροφής.

Κάθε προϊόν που θα έχει υποστεί ζημιές ή θα είναι ελιπές δεν θα λάβει αποζημίωση.